HAOHUA Haohua COMPASAL versant M/T

35*12.50/R15 LT 113Q Nyári Terepjáró gumik


  • NyáriVásárláshoz kérem válasszon
az elérhető gumiméretek listából!

Haohua COMPASAL versant M/T leírása

  • A négy széles borda és az oldalirányú vájatok finom csatornákkal biztosítják a hatékony vízelvezetést körbe az abroncson, kiemelkedő teljesítményt nyújtva a vízben.
  • A folyamatos blokk nyomok a vállon fokozzák a menet stabilitását nagy sebességű kanyarodásnál. A felni védő megvédi a kerekeket a padka általi sérülésektől.
  • Folyamatos külső vájat blokkok növelik a teljesítményt és pontos irányítást nagy sebességű kanyarodás esetén. Különleges bordázat optimizálja az érintkezési nyomás eloszlását, a tapadófelületet és pontos irányítást biztosít. A fogazott vájatok falai elnyelik a zajt és csendesebb utat biztosítanak.
  • Különleges futófelület keverék kézbesít kiváló tapadást mind vizes és száraz utakon valamint csökkenti a forgási ellenállást mely olajat spórol és védi a körenyezetet. 


Haohua COMPASAL versant M/T gumi méretválaszték:

Haohua COMPASAL versant M/T Nyári Terepjáró gumik : 33*12.50/R15 LT (108Q), Haohua COMPASAL versant M/T Nyári Terepjáró gumik : 35*12.50/R15 LT (113Q),

Elérhető gumiméretek
Méret Sebesség index Fogyasztói ára Akciós ára

33*12.50/R15 LT

108Q 42 000,- Ft 32 000,- Ft

35*12.50/R15 LT

113Q 48 000,- Ft 35 000,- Ft

Ajánlott gumik

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Array to string conversion

Filename: plugin/termek_box.tpl.php

Line Number: 28

Sajnos a megadott keresési paramétereknek megfelelően nem tudunk ajánlni gumit

4 érv, amiért minket válasszon!

01

Rövid fékút

GUMIABRONCSAINKKAL EGYFORMA SEBESSÉGRŐL FÉKEZVE, RÖVIDEBB FÉKÚT SZÜKSÉGES A MEGÁLLÁSHOZ, MINT EGYES, GYENGÉBB MINŐSÉGŰ TÁRSAI ESETÉBEN. ENNEK A LEGNAGYOBB JELENTŐSÉGE AKKOR VAN, AMIKOR VÉSZFÉKEZNI KELL AZ AUTÓVAL.

02

Nagyobb tapadás és könnyebb kezelhetőség

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ GUMIKEVERÉKNEK ÉS A FEJLETTEBB GYÁRTÁSI ÉS TESZTELÉSI FOLYAMATOKNAK KÖSZÖNHETŐEN GUMIABRONCSAINK, JOBB ÉS BIZTONSÁGOSABB TAPADÁST GARANTÁLNAK, MINDEN ÚTTIPUSRA, NEDVES ÉS SZÁRAZ ÚTFELÜLETRE EGYARÁNT!

03

Gazdaságos üzemanyag használat

EZEKNEK A PRÉMIUM GUMIABRONCSOKNAK A GÖRDÜLÉSI ELLENÁLLÁSA KEDVEZŐBB, MINT AZ GYENGÉBB MINŐSÉGŰ GUMIABRONCSOK ESETÉBEN. ENNEK ELŐNYE, HOGY ÜZEMELTETÉSÜK GAZDASÁGOSABB VAGYIS KEVESEBB ÜZEMANYAG HASZNÁLÓDIK EL.

04

Hosszú élettartam

LEGTÖBB ESETBEN A KOPÁSÁLLÓSÁGBAN IS JELENTŐS A KÜLÖNBSÉG TERMÉSZETESEN A PRÉMIUM MINŐSÉGŰ GUMIABRONCSOK JAVÁRA. EZT VESSZÜK ALAPUL, AKKOR A 3. PONTBAN FOGLALTAK FIGYELEMBE VÉTELÉVEL, MÁRIS ELTŰNIK AZ ÁRBÉLI KÜLÖNBSÉG HOSSZÚ TÁVON. MINDEN ESETBEN AZ ÁRSZINVONAL FIGYELEMBEVÉTELÉVEL GONDOLKODUNK ÚJ AUTOGUMI VÁSÁSRLÁSA ELŐTT.

1. SPÓROLÁS MIATT VÁLASSZUNK EGY GYENGE MINŐSÉGŰ GUMIABRONCSOT ?!

2. BIZTONSÁGTUDAT MIATT EGY TOP GYÁRTÓ ( DRÁGA ) TERMÉKÉT VEGYÜK MEG ?!

3. ESETLEG A KETTŐ KÖZT TALÁLJUK MEG A JÓ MINŐSÉGŰ, OLCSÓ GUMIABRONCSOT ?!

CÉGÜNK AZ UTOLSÓ PONTBAN LEÍRT TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN, KINÁL: PRÉMIUM MINŐSÉGŰ, KÍNAI GUMIABRONCSOKAT, MELY ÁR / ÉRTÉK ARÁNYBAN, LEGJOBB A PIACON !